Елена Гунчева от “ се отказа да напуска парламента и ще става

...
Елена Гунчева от “ се отказа да напуска парламента и ще става
Коментари Харесай

Независим депутат, ли! Има ли такова „животно”?

„ Елена Гунчева от „ “ се отхвърли да напуща парламента и ще става самостоятелен народен представител ”. Тази вест ми осмисли деня. Таман се чудех по какъв начин ще оцелява тази жена върху болните си крайници, които имахме подозрително наслаждение всички да гледаме в обществените мрежи.



Разбирам, че тлъстите хонорари от по 6-7 бона месечно на парламентарни немукаедци са прекомерно съблазнителни за тленната човешка природа. Обаче не преставам да не разбирам –

има ли такова животно като самостоятелен народен представител, определен от партийната квота на избрана партия?!

И ще не преставам да задавам този елементарен „ ленински ” въпрос до обратен тласък. Или най-малко до момента в който не трансформират сегашната перверзна партийна изборна система. Защо ли?! Ами тъй като партиите все ни пробутват някакви еленигунчевци, които гледаме и се кръстим с двете ръце кой ги пробутва и за какво би трябвало да им плащаме заплати.

Не стига това, ами ни маскарят пред наши и непознати високи посетители и конгреси. Не знам за вас, но на мен крепко ми писна от такива непредставителни фигури. Непредставителни, тъй като като самостоятелни те не съставляват никого. А от кого и по какъв начин са подвластни, единствено те могат да си кажат. Както общително и витиевато се обърна преди години президентът Петър Стоянов към премиера тогава Иван Костов  Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ " Кирил и Методий " (СОУ " Уилям Гладстон " ) -.

Та, кажи си, Елено! Ще ти олекне...
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР